Mer enn 50 drept i angrep i Pakistan

Sammenstøt mellom sikkerhetsstyrker og opprørere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Minst 51 opprørere og fire soldater er drept i flyangrep og sammenstøt med pakistanske sikkerhetsstyrker i stammeområdene nordvest i Pakistan, opplyser tjenestemenn.

I et luftangrep langs grensa til Afghanistan søndag ble 26 antatte opprørere drept, sier en høytstående paramilitær tjenestemann.

Sønderskutte Tidligere denne uka ble minst 25 opprørere og fire soldater drept i Bara i Khyber-distriktet, opplyser han.

Landsbyfolk i Bara fant søndag 13 sønderskutte lik spredt rundt i området, som ligger rundt 15 kilometer sør for Peshawar.

To dager tidligere ble 12 andre funnet skutt og drept. Mange av dem skal også ha hatt merker etter tortur.

Ukjente gjerningsmenn En landsbyboer sier til Reuters at de drepte ble pågrepet av den paramilitære gruppa Frontier Corps (FC) for noen dager siden og satt i varetekt etter at en av FCs kontrollposter var blitt angrepet av ukjente gjerningsmenn.

Men påstanden ble søndag benektet av FCs talsmann.

- Det er mulig at de har blitt drept under en militær operasjon tidligere og at likene deres først er funnet nå, sier han.

Den siste tiden har pakistanske sikkerhetsstyrker trappet opp offensiven mot militante opprørere i de såkalte stammeområdene mellom Pakistan og Afghanistan.

(NTB)