Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mer kø etter trafikkuhell i Oslo

Lastebil med kran slo borti en gangbro. Lekker olje.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Trafikkproblemene i Oslo-området vil tydeligvis ingen ende ta. Nå har en lastebil med kran slått borti en gangbro ved Økern skole i Oslo, og slanger på lastebilen lekker olje.

Dette fører til enda mer køer i Oslo-området.

- Vi fikk melding om hendelsen klokka ti over halv ti, sier vaktoperatør ved Veitrafikksentralen, Kai Sundsby til Dagbladet.

Trafikken står nå langs Ring 3 fra Ryen bort til Sinsen etter trafikkuhellet.

Kaotiske tilstander - Nå er området pulverbeglagt for å prøve å fjerne oljen, så vi håper det ikke går lang tid før vi får åpnet igjen, men jeg tør ikke å love noe, sier han.

Sundsby kan fortelle om kaotiske tilstander ved Veitrafikksentralen i dag. I tillegg til uhellet på Ring 3, har det vært lange køer i morgentimene som følge av Norgeshistoriens største togstans i Oslo-området.

Ved 7.30-tiden tirsdag snirklet trafikken seg framover fra Holmen på E18 og innover mot Lysaker. Nordfra på E6 gikk det også tregt fra Skedsmovollen og inn mot sentrum.

Fergekrasj I tillegg krasjet en av fergene som går mellom Horten og Moss inn i fergekaia i dag tidlig, noe som førte til enda mer trafikkaos i Østlandsområdet.

Nå skal imidlertid trafikken ha løsnet, melder Veitrafikksentralen.

Ved 11-tiden i dag skal NSB og Jernbaneverket oppsummere de to siste dagenes trafikkproblemer i Oslo.