Mer snø på Østlandet i dag

Men kaoset ser ut til å være over for denne gang.

LAMMET HOVEDFLYPLASSEN: Slik så det ut på Gardermoen i går, men nå går flytrafikken som normalt igjen.
LAMMET HOVEDFLYPLASSEN: Slik så det ut på Gardermoen i går, men nå går flytrafikken som normalt igjen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Det fortsatte i ettermiddag å snø på Østlandet, men nedbørsmengdene er ingenting i forhold til gårsdagens mange timer lange voldsomme snøvær.

Flytrafikken på Gardermoen går i 14-tida som normalt, men kaoset i går har forplantet seg til en rekke avganger. I skrivende stund har 13 flighter blitt innstilt, og mange flyavganger har vært forsinket med rundt en time.

- Det er enkelte innstilte avganger fordi flyene har overnattet andre steder enn de skulle. Men her på flyplassen er alt normalt nå, med bare et lett snødryss, sier informasjonssjef Jo Kobro ved Oslo Lufthavn.

 • Sjekk statusen for hver enkelt flyavgang hos OSL eller Avinor

Den siste værmeldingen han har fått er at det kun kommer ubetydelige snømengder de nærmeste timene og at det etter det er meldt oppholdsvær.

• Sjekk været der du bor eller 750 000 andre steder i Norge på dagbladet.no/vaer

I Oslo ser det ut til at til og med T-banen er i rute i ettermiddag, etter en lørdagskveld- og natt der drosjeselskapene i byen kunne profitere på nærmest totalt sammenbrudd i kollektivtilbudene.

NSBs togtrafikk hadde i formiddag ennå problemer som følge av snøen, men intens brøyting og reparering av sporvekslere er nå sluttført.

- Nå går trafikken som normalt. Det er mulig det er noen mindre følgeforsinkelser, men vi har ikke fått meldinger om noen større problemer, opplyser informasjonssjef Kjell Bakken i Jernbaneverket.

Heller ikke på veiene er det i dag meldt om noen større vanskeligheter som følge av været.

Se oppdaterte veimeldinger på dagbladet.no/vei

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer