Mer snø, sludd og regn i vente

Krasjet du ikke i morges? Du får sjansen på vei hjem.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Sjekk været der du bor: Oslo, Bergen, Trondheim , Stavanger, Tromsø, Arendal, Bodø, Ørsta, Stavern, Kongsvinger, Tønsberg, Harstad, Risør, Skien, Bø Sommarland, Tusenfryd, Kristiansand Dyrepark, Hunderfossen familiepark

(Dagbladet.no): Årets første snøvær skapte som vanlig kaos, i alle fall på Øst- og Sørlandet i morges. Flere titalls biler, busser og trailere har kjørt av veien eller skapt trafikkorker.

Men glatte veier er ikke over. Ifølge meteorologisk institutt kan vi vente oss opp mot det dobbelte i nedbørsmengde det neste døgnet. Østlandet og Sørlandet blir hardest rammet. 

- Det blir byger utover dagen, men temperaturen stiger litt. Snøgrensa flyttes opp et par hundre meter, men nedbøren vil falle som snø og sludd over Oslo, sier statsmeterolog Håkon Mjelstad til Dagbladet.no.

Kjedekollisjon

Det betyr at returen for mange tusen pendlere til middagsbordet kan bli vel så hard som kjøreturen til jobben i morges. Mange reisende opplevde store forsinkelser da E 18 i retning Drammen ble stengt på grunn av en kjedekollisjon etter Fosskolltunnelen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer