- Merkelig, sier NRK-kjendisene

NRK-kjendisene Dagbladet pratet med i går synes det høres rart ut at Sommeråpent tilbyr godt utdannede personer praksislønn i feriemånedene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Reportere på luselønn for Sommer-Jon

Petter Nome: - Hvis det er voksne, kvalifiserte personer dette dreier seg om, må jeg bare si at det høres fullstendig absurd ut. 6400 kroner i måneden dekker såvidt boutgifter, med mindre man tar inn på campingplass.

Hilde Hummelvold: - Nå har ikke jeg kjennskap til denne saken, men 6400 kroner i måneden høres veldig skralt ut. Fortjener de virkelig ikke bedre enn det?

Espen Graff: - Dette høres veldig pussig ut. Jeg kan nesten ikke tro det er sant at NRK tilbyr utdannede folk praksislønn om sommeren. Dette hadde ikke gått i Sportsredaksjonen, i alle fall.

Erling Lægereid: - Hmm, dette er en komplisert sak. Hvis praktikantene blir brukt som vanlig arbeidskraft og ikke får opplæring, er dette svært betenkelig. Sånn skal ikke skje.

Annette Groth: - I og med at jeg nettopp har fått ny stilling i NRK, har jeg ikke lyst til kommentere denne saken offentlig.

Tande-P: - Hvis jeg har en kommentar til denne saken, er det i så fall noe jeg ikke vil ut med i avisene. Det får bli en sak for NRK internt.