Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Merkelig vri

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • Kommunal- og regionalminister Odd Roger Enoksen disponerer ikke bare penger til rockemusikk i distriktene; han har en hel liten binge til rådighet for slike tiltak. Bl.a. går det fram av et brev til Stortinget at departementet også støtter journalister som vil skrive pent om distriktene. Under de omstendigheter som nå er oppstått, ville formodentlig det beste grep inn i denne budsjettposten være om en frilansjournalist simpelthen påtok seg å skrive med en distriktspolitisk vri om «Rock mot Rus». Det gir kanskje dobbelt støtte?
  • Vi skjønner godt at en statsråd fra Senterpartiet ser muligheter i en slik post på sitt budsjett. De er jo vant til å se på staten som melkeku. Men journalister som hyres til å skrive med påholden penn, er ikke særlig velsett i avisenes redaksjoner. Det er fint med støttemidler til distriktene, men det vitner om dårlig skjønn når departementet stiller sølvpenger til disposisjon for journalister.