Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Merker effekt

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Merker effekt

ELISABETH DE MORA (34): - Min største utfordring er å få nok tid til å trene. Jeg tenker nå på å anskaffe meg en ergometersykkel, slik at jeg lettere skal få trent hjemme. Jeg hadde planer om å begynne å trene på treningsstudio, men det fant jeg fort ut at jeg ikke hadde tid til.
ELISABETH DE MORA (34): - Min største utfordring er å få nok tid til å trene. Jeg tenker nå på å anskaffe meg en ergometersykkel, slik at jeg lettere skal få trent hjemme. Jeg hadde planer om å begynne å trene på treningsstudio, men det fant jeg fort ut at jeg ikke hadde tid til. Vis mer
LINE BOLLAND (27): - Når sommeren kommer, blir den store utfordringen å holde seg unna fløteisen. Jeg må heller velge saftis. Jeg må også begrense inntaket av sjokolade. Jeg bør heller ikke slutte å trimme, selv om det kommer til å være fristende å sitte i sola og slappe av framover.
LINE BOLLAND (27): - Når sommeren kommer, blir den store utfordringen å holde seg unna fløteisen. Jeg må heller velge saftis. Jeg må også begrense inntaket av sjokolade. Jeg bør heller ikke slutte å trimme, selv om det kommer til å være fristende å sitte i sola og slappe av framover. Vis mer
JON SAGBAKKEN (36): Jeg merker spesielt effekt av styrketreningen. Jeg er blitt sterkere i lårene og har mer å sparke ifra med i motbakkene. Magen har også blitt mindre. Nå kan jeg jogge meg en tur på rundt 15 minutter, uten å få anginaanfall. Alt går lettere i dagliglivet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media