Høie om corona:

Merket endring i forrige uke

Helseminister Bent Høie sier til Dagbladet at han merket at veldig mange var slitne.

TILTAKSTRETTHET: - Jeg skjønner at mange har hatt en tøff periode etter nyttår, sier helseminister Bent Høie. Reporter: Frode Andresen. Video: Ivan Larsson. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Resultatene fra Helsedirektoratets befolkningsundersøkelse viste i forrige uke at tilliten til tiltakene aldri har vært lavere i Norge. Da svarte nemlig 59 prosent av Norges befolkning at de støtter smitteverntiltakene som har blitt innført.

Helseminister Bent Høie sier til Dagbladet at han merket at noe hadde endret seg.

- I forrige uke opplevde jeg nok at veldig mange var slitne. Man opplevde kanskje at smitten hadde gått ned, men følte samtidig at det ikke hadde kommet noen gode nyheter. Mange følte nok at det var en tøff periode, og det tror jeg at det har vært for mange etter nyttår, sier helseministeren til Dagbladet og fortsetter:

- Nå tror jeg at mange føler at det er litt mer lys igjen, ettersom det har kommet litt mer positive vaksinenyheter, og mans ser at vaksinene har effekt og beskytter de mest sårbare blant oss. I tillegg har det blitt varslet noen lettelser nå, særlig rettet mot barn og unge. Så jeg tror nok at selv om det er tøft for mange, så er det også mange som ser at det faktisk er litt lys i tunnelen akkurat nå, gjerne litt mer enn man så for noen få dager siden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer