Merry og Christmas har blitt venner

Nicki og Helen fra York i Storbritannia ble venner på grunn av etternavnene sine. De to heter nemlig Merry og Christmas.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I 18 måneder var Nicki og Helen naboer uten å kjenne hverandre særlig godt. De to jentene småsnakket over gjerdet når de møttes, men visste knapt hverandres fornavn. Jula førte dem samme

Helen Christmas (29) oppdaget naboens velklingende etternavn ved ren tilfeldighet. Hun fikk et brev feilsendt i posten. Brevet var til naboen, og altså adressert til Nicki Merry (også 29). Helen ilte rett over til Nicki, og fortalte henne den utrolige historien som hun først ikke kunne tro. -Jeg var sikker på at noen tullet med meg når jeg fikk brevet til Merry i posten, sier Helen til The Sun.

Navneoppdagelsen har brutt isen mellom de to jentene som nå er de verdens beste venner. De er på samme alder, er begge single og har mange felles interesser. Og i år skal de spise julemiddag sammen.

Sjekketriks

Navnene må være verdens beste sjekketriks. Når de to er ute på byen sammen hilser de gjerne med «Hei jeg er Merry» og «Jeg er Christmas.»

Vantro kolleger

Nicki fortale historien til sine arbeidkolleger i banken hvor hun jobber. Der var det ingen som trodde henne, før de endelig fikk møte naboen. Mens de enda gikk på skolen ville begge to gjerne skifte navnene sine, fordi de førte til så mange kommenterer. -Nå er vi bare stolte av etternavnene våre, forteller de videre.

-Vi har ikke tenkt å gifte oss med noen enda, så vi håper på mye MerryChristmas framover, avslutter de to til The Sun.