TO OMKOM:  De to personene som satt i personbilen, mistet livet i en trafikkulykke i Stjørdal kommune i formiddag. Den hvite Toyta kassebilen med to voksne og fire barn ble truffet.
Foto: TOR AAGE HANSEN.
TO OMKOM: De to personene som satt i personbilen, mistet livet i en trafikkulykke i Stjørdal kommune i formiddag. Den hvite Toyta kassebilen med to voksne og fire barn ble truffet. Foto: TOR AAGE HANSEN.Vis mer

Mesta granskes etter nyttårsdødsulykke

Tonje (19) og Tommy (18) omkom.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vedlikeholdet av Rv. 705 sør for Stjørdal i Nord-Trøndelag vil bli undersøkt i etterkant av dødsulykken på veistrekningen nyttårsaften.


Ulykkesgruppen skal blant annet undersøke om Mesta har overholdt kontrakten for brøyting på strekningen, skriver adressa.no.

Mesta har ansvaret for å utføre vedlikeholdet av veien for Statens vegvesen. GPS-utstyr påmontert brøytebilene gjør det mulig å ettergå hvor brøytebilen har vært og på hvilket tidspunkt.

19 år gamle Tonje Pettersen og 18 år gamle Tommy Johansen fra Trondheim omkom da bilen deres fikk skrens og kolliderte med en kassebil. Ulykken skjedde i utgangen av en sving på Rv. 705 ved Elvran i Stjørdal i 11-tiden nyttårsaften. I kassebilen satt to voksne og fire barn. De seks ble lettere skadd i kollisjonen.

Det skal ha vært snøvær, sporete veibane, nullføre og slaps på stedet da ulykken inntraff.

(NTB)