Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Meterlang kvelerslange løs i dansk by

Skal være «forholdsvis ufarlig», ifølge politiet.

KONGEN: Den antas å være relativt ufarlig, men politiet ber likevel folk om å ta kontakt hvis de ser den. Foto: Sydsjællands politi.
KONGEN: Den antas å være relativt ufarlig, men politiet ber likevel folk om å ta kontakt hvis de ser den. Foto: Sydsjællands politi. Vis mer

En meterlang kvelerslange av typen kongepyton skal være på frifot i den danske byen Nykøbing Falster, på øya Falster i Danmark.

Det skriver Sydsjællands politi på sin twitterkonto. Der ber de folk om å ringe politiet hvis de møter «Kongen», og deler bilde av krypdyret.

- Vi fikk anmeldelsen klokka 19, og personen som har etterlyst den fortalte oss at den hadde vært vekk i fire dager, sier operasjonsleder Ole Hald i politiet til danske BT.dk.

Slangen forsvant altså fra sitt hjem i området Kraghave i byen allerede 30.november.

Det er en kvelerslange, men den er altså ikke giftig, opplyser politiet, som ikke anser den som noen stor fare for innbyggerne.

- Vi har delt et bilde av den på twitter, men gjør ellers ikke noe. Nå når den er forholdsvis ufarlig, starter vi ikke noe søk, sier Hald til avisa.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media