Mette forsvant i 2010, funnet drept i kjøleskap i går

Eks-samboeren (44) siktet for drap i Danmark.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I desember i fjor valgte Sydsjællands og Lolland-Falsters-politi å etterlyse Mette Bønnelykke Herholdt fra Viborg i Danmark.

Da hadde 40-åringen vært nærmest sporløst forsvunnet i to år. Bakgrunnen for den seine savnet-meldinga var at kvinnen hadde få familiekontakter og liten omgangskrets.

I går kveld fant politiet liket av kvinne de mener er Herholdt. Hun ble funnet i et gammelt kjøleskap, melder BT.dk.

Politiet mener hun er blitt drept.

Eksen tatt Kvinnens tidligere samboer (44) er pågrepet og nå varetektsfengslet, siktet for drapet. Han nekter straffskyld for drap, men innrømmer å ha gjemt liket, skriver politiet i en pressemelding.

- Vi kom på sporet da hun ble etterlyst av Viborg kommune. De kunne ikke forstå at de ikke hadde hørt fra henne på årevis fordi hun hadde jo en liten datter i kommunens vern. Så rettet de en henvendelse til Sydjælland og Lolland-Falsters-politiet fordi det var siste sted hun ble observert, sier påtaleansvarlig Jeanette Wincentz til avisa.

Liket flyttet Folketidende.dk skriver at siktelsen mot mannen går ut på at han skal ha drept kvinnen en gang mellom den 15. og 18. desember 2010. Kjøleskapet med kvinnen skal ha blitt funnet på siktedes adresse.

Ekstrabladet.dk skriver at , ifølge politiets siktelse, har siktede siden 2010 flyttet to ganger. Begge gangene skal kjøleskapet med liket ha vært med, skriver avisa.

Politiet har ikke ønsket å bekrefte eller avkrefte opplysningene, ifølge bt.dk.

FUNNET DREPT: Mette Bønnelykke Herholdt forsvant i desember 2010, men ble først etterlyst som savnet i desember i fjor. I går ble hun trolig funnet. Hun ble funnet drept i et kjøleskap. Eks-samboeren hennes er siktet for drapet. Han nekter straffskyld. Foto: Dansk politi
FUNNET DREPT: Mette Bønnelykke Herholdt forsvant i desember 2010, men ble først etterlyst som savnet i desember i fjor. I går ble hun trolig funnet. Hun ble funnet drept i et kjøleskap. Eks-samboeren hennes er siktet for drapet. Han nekter straffskyld. Foto: Dansk politi Vis mer