Mette-Marit banker Britney

Det spanske ukebladet Hola! har bedt leserne sine kåre ukas mest elegante kvinne. Mette-Marit danker ut kjendiser som Britney Spears og Catherine Zeta-Jones.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bladet, som er Spanias ledende kjendismagasin med et opplag på nærmere 600.000 eksemplarer, har bedt leserne sine stemme på ukas mest stilige dame.

Mette-Marit Tjessem Høiby slår alle konkurrentene, og leder suverent. Hun har dobbelt så mange stemmer som nummer to på listen, Catherine Zeta-Jones. Mette-Marit hadde 436 stemmer, mens Zeta-Jones hadde fått 214 stemmer.

Bildet ukebladet har lagt ut, er det samme Scanpix-bildet som er brukt i denne artikkelen. Det er tatt under utdelingen av Nobels fredspris i Oslo.

Ukebladet bommer dermed litt med bildeteksten «Mette-Marit Tjessem er sammen med den norske kongefamilien under nobelprisen i Sverige».

De har også tatt seg friheten til å kappe bort kronprins Haakon fra bildet. Men litt får vi tåle, hvis vår kommende dronning går til topps i kåringen.

Britney langt nede

Andreplassen går til Catherine Zeta-Jones, som har fått 214 stemmer. Tredjeplassen går til Paloma Cuevas, som er gift med den kjente tyrefekteren Enrique Ponce.

Spanjolene synes ikke at Britney er spesielt elegant. Hun er på fjerdeplass, og har bare fått 66 stemmer.

Heller ikke her er ukebladet helt treffsikkert med bildeteksten: «Britney Spears, som akkurat har lansert sin nye plate «Oops, I Did It Again», poserer for Hola!

Stil og eleganse

Norske moteeksperter har tidligere sagt at de ikke er overrasket over at Mette-Marit er tatt inn i varmen.

- Mette-Marit har et klassisk kjølig og elegant utseende som spanjolene sikkert er veldig imponert over. I sine første offisielle opptredener har hun valgt en veldig enkel, ren stil som fungerer veldig greit, sier ansvarlig redaktør og utgiver av Tique, Tone Skårdal Tobiasson.

- Andungen er blitt en svane. Hun minner litt om Grace Kelly i stil og eleganse, jublet moteekspert Kiki Sørum da hun så Mette-Marit under Nobels Fredspris.

Her kan du stemme hos Hola!

ELEGANT: Også spanjolene faller for Mette-Marit Tjessem Høiby.