Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Mette-Marit er enestående

-Det er veldig hyggelig at kronprinsen har funnet en kvinne han kan tenke seg å dele livet. Slik kommenterte dronning Sonja for første gang samboerskapet mellom kronprins Haakon og Mette-Marit Tjessem Høiby.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dronningen svarte på spørsmål fra pressen i forbindelse med at hun foretok den offisielle åpningen av det nye Rikshospitalet i Oslo.

- Etter hvert som jeg har lært Mette-Marit å kjenne, har jeg lært å sette veldig stor pris på henne. Som menneske er hun enestående, synes vi, sa dronningen.

På spørsmål om det å inngå samboerskap er beste måten for Mette-Marit til å lære seg prinsesserollen, svarte dronningen:

- I hvert fall trenger man tid. På hvilken måte dette skjer, tør ikke jeg gi oppskriften på. Men jeg har selv opplevd dette med å bli kastet inn på scenen/arenaen. Jeg tror, håper i hvert fall, at hun får tid til å venne seg til en omstillingsfase som må til for mennesker når de skal bytte roller, sa dronningen.

(NTB)