Mette-Marit klar for Nobel-festen

Kronprins Haakon vil ha sin forlovede Mette-Marit Tjessem Høiby ved sin side når han sammen med kong Harald er til stede ved utdelingen av Nobels fredspris søndag. Kronprinsparet takker også for oppmerksomheten i forbindelse med forlovelsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De nyforlovede paret vil også være til stede under den store fredspriskonserten i Oslo Spektrum mandag, opplyser Slottets informasjonssjef Wenche Rasch til NTB.

Takker

I en uttalelse fra Slottet takker kronprins Haakon og Mette-Marit Tjessem Høiby takker for all oppmerksomhet de har mottatt i forbindelse med sin forlovelse sist fredag.

- Vi har satt veldig stor pris på alle lykkønskninger, varme og omtanke som vi har blitt møtt med i forbindelse med forlovelsen vår, sier de to i uttalelsen.

- Slottet har mottatt gratulasjoner fra en rekke europeiske kongelige slektninger. Det offisielle Norge, med Stortingspresidenten, Statsministeren, Høyesterettsjustitiarius og det diplomatiske korps, har sendt sine gratulasjoner i forbindelse med forlovelsen.

Masse blomster

HKH Kronprinsen og hans forlovede har for øvrig mottatt mange blomster og hilsener fra organisasjoner og institusjoner. I tillegg har svært mange privatpersoner sendt blomster, telegrammer og hilsener. På kongehusets nettside har vi mottatt mange hundre lykkønskninger, heter det videre i uttalelsen fra Slottet.

Mette-Marit på nettet

I tillegg til kongefamiliens program vil også Mette-Marit Tjessem Høibys offisielle program i tiden fremover ligge ute på kongehusets hjemmeside på internett, kongehuset.no, opplyser informasjonssjefen. Programmet blir oppdatert i løpet av uken.

(NTB)

Her kan du lese om Mette-Marits offisielle gjøremål

TAKKER: Kronprinsparet vil takke for all oppmerksomheten i forbindelse med forlovelsen.