Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mette-Marit kom ikke inn

Det hjalp lite å være gravid og kongelig da kronprinsesse Mette-Marit ville inn på Arcimboldo, kafeen på Kunstnernes Hus, seint fredag kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Arcimboldo er et populært sted, særlig fredager. Da Mette-Marit og hennes følge med vakter ankom utestedet rundt midnatt fredag, var det lang kø utenfor, og kronprinsessen måtte snu med uforrettet sak.

- Demokratisk kø

- Køen på Arcimboldo er blitt veldig stor på fredager. Så stor at vi måtte begynne med dørvakter for et år siden, sier innehaver Morten Dreyer. Dreyer var ikke selv til stede på fredagen, men sier at utestedet ikke fører noen spesiell policy overfor gravide eller kjente gjester.

- Vi praktiserer en demokratisk form for køordning. I køen på Arcimboldo er alle like. Vi har mange stamgjester, og kronprinsessen er langt fra det eneste kjente mennesket som gjester stedet, sier han.

- Misforståelse

Assisterende restaurantsjef Wenche Lindeberg var på jobb da kronprinsessen dukket opp med sitt følge. Lindeberg er tydelig på at utestedet pleier å gi Mette-Marit særbehandling. Hun forteller at utestedet hadde intensjoner om å la den gravide kronprinsessen slippe forbi køen.

- Mette-Marit er her ofte, og det er vi glade for. Vi pleier alltid å hente henne inn når det er kø, fordi vi forstår at det er verre for henne enn andre kjente mennesker å bli stående i køen på grunn av paparazzifotografer og slike ting. Det var bare en misforståelse at hun måtte snu i går. Dørvaktene hadde tenkt til å hente henne inn, men hun kom med et helt hoff. De sto litt spredt og det tok litt tid. I mellomtida ombestemte hun seg og gikk, forklarer Wenche Lindeberg på Arcimboldo. Lindeberg beklager at det ble som det ble.

- Det er i vår interesse at kronprinsesse Mette-Marit er her og har det bra, understreker hun.

SNUDDE : Kronprinsesse Mette-Marit pleier å komme forbi køen på kunstnerrestauranten Arcimboldo i Oslo. Men fredagskvelden måtte hun snu.