Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mette-Marit mest elegant

Britisk kjendisblad har gått bryllupsgjestene til Charles og Camilla etter i sømmene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Norges kronprinsesse gikk av med seieren da bladet Hello Magazine vurderte antrekkene til gjestene i prins Charles og Camillas bryllup.

Til sammen 20 000 lesere ga sin stemme på bladets nettsider. Hele 30 prosent av disse gikk til Mette-Marit.

- Norges omdømme når det kommer til stil er ikke fullt så etablert som Frankrike og Italias, men landets kronprinsesse har vist seg som en ekte motedronning, skriver magasinet i en kommentar til kåringen.

Motepolitiet i bladets redaksjon tror det var Mette-Marits dyplilla jakke med «intrikate detaljer» som gjorde susen.

- Den gravide tobarnsmoren, som gjorde antrekket komplett med en delikat hodepryd i fjær, var helt klart ballets dronning på Windsor 9. april, legges det til.

Prinsesse Margarets datter Lady Sarah Chatto tok andreplassen i kåringen, med en «sofistikert, sølvgrå drakt og matchende bredbremmet hatt».

Hakk i hæl følger datteren til prins Andrew og ekskona Sarah Ferguson, prinsesse Eugenie, som for anledningen var kledd i kongeblått.

«QUEEN OF CHIC»: Det britiske kjendisbladet sparer ikke på superlativene i bekrivelsen av Mette-Marits antrekk og hodepynt.
«INTRIKAT»: Mette-Marits dyplilla skjørt og jakke gikk rett hjem i Storbritannia.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!