Mette-Marit NORAD-hospitant til jul

Mette-Marit skal arbeide med hiv-aids-spørsmål i det sørlige Afrika fram til jul.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Jeg skal spesielt arbeide med hiv-aids-spørsmål i det sørlige Afrika, og disse spørsmålene var jo blant dem jeg interesserte meg for under studieoppholdet i London, sa kronprinsessen da hun mandag morgen ankom NORAD for å starte sin hospiteringsperiode.

Mette-Marit var smilende og opplagt den hun møtte NORAD-sjef Tove Strand i foajeen til NORADs lokaler i Oslo. Kronprinsessen ga uttrykk for at hun ser fram til studieoppholdet.

NORAD-direktør Tove Strand sier til NTB at kronprinsessen, sammen med tre andre fra NORAD, skal inngå i direktoratets spesielle team for Malawi og Zambia.

- Uavhengig av kronprinsessens hospiteringsperiode hos oss, har vi nedsatt en gruppe som spesielt skal ta for seg hiv-aids-spørsmålene i det sørlige Afrika. De skal inngå i et prosjekt som skal registrere hva NORAD gjør alene og hva vi gjør i samarbeid med andre som arbeider med utviklingsland, sier Strand.

Hun presiserer at kronprinsessen skal være ved NORAD to dager i uken fram til jul, og at det neppe blir noen forskningsreiser på Mette-Marit. Det er jo også andre ting som foregår, sier NORAD-sjefen med et smil.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer