Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Mette-Marit ødelegger for Jens

Professor Knut Heidar mener Mette-Marit og dårlige galluptall er Aps verste fiender foran valgkampen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Professor Knut Heidar ved Universitet i Oslo mener Arbeiderpartiet står har en vanskelig oppgave fram mot valget. Ifølge Stavanger Aftenblad peker han på to ting som spesielt truer muligheten for et godt valgresultat.

Den første er at selv om partiet sitter i regjering og kan derfor skape blest rundt sine saker, så nytter det lite hvis Ap hele tida møter dårlige galluptall.

Stoltenbergs andre problem er bryllupet mellom kronprinsen og Mette-Marit. Det trekker oppmerksomhet fra Ap og slår negativt ut.

Heidars råd til Ap er at de lekker godbiter fra budsjettet foran valget.

Dagbladet.no

<B>STJELER RAMPELYSET:</B> 25. august gifter Kronprins Haakon og Mette Marit seg. Det er ikke postivt for Ap, mener professor.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling