- Mette-Marit sliter med å være folkelig

- Kronprinsesse Mette-Marit sliter med en dobbelhet mellom folkelighet og moteklær.

SLITER MED FOLKELIGHETEN: Kronprinsesse Mette-Marit sliter med å finne balansen i folkeligheten, mener kongekritiker Trond Nordby. Foto: SCANPIX
SLITER MED FOLKELIGHETEN: Kronprinsesse Mette-Marit sliter med å finne balansen i folkeligheten, mener kongekritiker Trond Nordby. Foto: SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kongeskeptiker Trond Nordby mener kronprinsesse Mette-Marit sliter med en dobbelhet mellom folkelighet og moteklær. Kong Harald får skryt for å være en humorfylt, aldrende konge som aldri tråkker i salaten.

En undersøkelse utført av Ipsos MMI for Dagbladet viser at folket mener kong Harald gjør den beste jobben i kongefamilien. 40 prosent av de som fikk spørsmålet «hvem i kongehuset gjør best jobb?» svarte «kong Harald».

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer