Mette nådde fram: Nå blir det slutt på «god jul»-dopapir

Neste jul skal det ikke stå «God jul» på toalettpapiret, lover Lambi Drøbaks-kvinnen.

BLASFEMISK:  Mette Karina Thorp synes påskriften «God jul» på toalettpapiret fra Lambi hun kjøpte i desember, var blasfemisk. Hun sendte toalettrullene i retur med et brev der hun ga uttrykk for akkurat det. Neste jul blir det slutt på julehilsenen på toalettpapiret, lover Lambi henne i et brev. Foto: Pål Brikt Olsen / Akershus Amtstidende
BLASFEMISK: Mette Karina Thorp synes påskriften «God jul» på toalettpapiret fra Lambi hun kjøpte i desember, var blasfemisk. Hun sendte toalettrullene i retur med et brev der hun ga uttrykk for akkurat det. Neste jul blir det slutt på julehilsenen på toalettpapiret, lover Lambi henne i et brev. Foto: Pål Brikt Olsen / Akershus Amtstidende Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mette Karina Thorp fra Drøbak reagerte med vantro da hun oppdaget at toalettpapiret fra Lambi hun kjøpte på Coop i desember i fjor, hadde hilsenen «God jul» trykket på hvert eneste ark, skriver Akershus Amtstidende.

Thorp så på budskapet som blasfemisk, og sendte like gjerne alle rullene i retur til Coop. I pakken med dorullene var det også et brev til butikkjeden, som importerer dopapiret fra svenske Lambi.

- Jeg reagerte på at man kunne skrive «God jul», en religiøs hilsen, på noe man bruker til å tørke seg bak og så kaster i toalettskåla. Jeg synes ikke det var riktig, sier Thorp til Dagbladet, om hvorfor.

Ble videresendt til Lambi Det var også hovedpoenget i brevet hun sendte til Coop, som etter hvert ble videreformidlet til Lambi.

Nå har produsenten svart Thorp, og sier de aldri mer skal trykke julehilsenen på sitt dopapir.

«Vi tar del i vad du skriver och vi ska inte trycka god jul på toalettpapiret framøver», står det i brevet til Thorp fra Lambi, ifølge avisa.

Også Coop har svart Thorp.

- Jeg fikk hyggelige brev fra både Lambi og Coop, og må si jeg er imponert over at to så store selskaper som Coop og Lambi tar hensyn til én kunde på denne måten. Det er ganske fantastisk, sier hun til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer