KIDNAPPET: Politiet mistenker at den mexicanske landslagsspilleren Alan Pulido er blitt kidnappet på vei hjem fra fest. Foto: .AFP PHOTO / Julio Cesar Aguilar Fuentes
KIDNAPPET: Politiet mistenker at den mexicanske landslagsspilleren Alan Pulido er blitt kidnappet på vei hjem fra fest. Foto: .AFP PHOTO / Julio Cesar Aguilar FuentesVis mer

Mexicansk landslagsspiller bortført

Føderalt og lokalt politi har startet en stor leteaksjon etter den mexicanske landslagsspilleren i fotball Alan Pulido, som ble bortført søndag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi har opplysninger om at han ble tatt av en væpnet gruppe, og siden det har han vært forsvunnet, sier etterforsker Ismael Quintanilla.

Tidligere har politiet opplyst at Pudilo ble bortført tidlig søndag på vei hjem fra en fest nær hjembyen Ciudad Victoria. Byen ligger i delstaten Tamaulipas, som sliter med kriminalitet mellom narkotikagjenger. Det er ikke blitt gitt noe motiv for bortføringen.

25-åringen er spiss for det greske laget Olympiakos og var en del av landslaget til Mexico under verdenscupen i 2014. Han ble ikke tatt ut i troppen til Copa America-turneringen, som begynner denne uken.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram