Mia (2) tok svømmeknappen!

To år gamle Mia Løvig elsker å svømme. Nå har hun tatt svømmeknappen!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Norges Svømmeforbunds svømmeknapp deles ut til personer som har svømt 25 meter uten pause. Og bassenget i Mossehallen er akkurat 25 meter langt.

-  Mia svømte hele veien, uten å holde seg fast i noe eller noen, forsikrer pappa Morten til Moss Avis. Han svømte like foran den lille jenta hele veien, og kastet en Teletubbies-figur foran henne for å lokke henne videre.

-  Men dette skal være en lek, understreker den stolte faren, som har jobbet som livredder. Da han tok med seg Mia i Mossehallen for første gang, var hun bare tre måneder gammel. Halvannet år seinere hoppet hun fra énmeteren, og for et halvt år siden tok hun sine første svømmetak.

 NORGES YNGSTE?  Lille Mia er bare to år og ni måneder, men har kunnet svømme i et halvt år allerede. Uredd hoppet hun ut i bassenget i Mossehallen og med pappa Morten som inspirator svømte hun 25 meter og kvalifiserte til svømmeknappen. Alle foto: Geir Hansen, Moss Avis
NORGES YNGSTE? Lille Mia er bare to år og ni måneder, men har kunnet svømme i et halvt år allerede. Uredd hoppet hun ut i bassenget i Mossehallen og med pappa Morten som inspirator svømte hun 25 meter og kvalifiserte til svømmeknappen. Alle foto: Geir Hansen, Moss Avis Vis mer