Mias tullball

Kjendisdamene skal på ball for å nettverke og hylle hverandre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«FULL FEST for kjendisjentene», skriver VG. Det er den alltid tilstedeværende Mia Gundersen Lelienhof som inviterer til dameball. 950 kroner billetten skal kjendisdamene betale for å nettverke og sole seg i glansen av hverandre på Ekebergrestauranten. Og pengene skal, selvsagt, ikke gå til nye kjoler, men til et veldedighetsprosjekt i Thailand.

Ladies only. Og kun for blondiner? På bildene smiler de, stilige og blonde, og mer eller mindre berømte og glamorøse: Henriette Lien (programleder/danser), Pia Haraldsen (sositetspike/komiker), Camilla Bjørn (VG-journalist), Celina Midelfart, Kristin Halvorsen, Siv Jensen, Karita Bekkemellem og Marie Simonsen (politisk redaktør i Dagbladet). Men vops, hva gjør Hege Storhaug på blondinefesten. Finn tre feil: Storhaug er verken blond, glamorøs eller A-kjendis, men derimot kjent som knallhard, sinna kritiker av regjeringens innvandrerpolitikk.

HVA ER FORMÅLET? Mia forklarer:– Hensikten med dette ballet er det at kvinner skal møtes – og hylle hverandre». Kvinner er nemlig ikke kvinner verst, forklarer Mia, og hvem trodde nå egentlig det? Og vi må ikke tro at hvem som helst er invitert. Damene er selvsagt håndplukket, av Hege Storhaug, Anette Stai og en kjekk partyfikser. Og det står på kortet: «Denne invitasjonen er din fordi en spesiell kvinne har anbefalt deg, en flott kvinne som synes du fortjener å bli hyllet».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer