Michael (22) skjønner ikke at han overlevde dette

Se den utrolige landingen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Hva gjør du hvis du er ute og cruiser med motorsykkelen din og plutselig finner deg selv flyvende over panseret på en bil - uten hjelm?

Nettopp dette opplevde 22 år gamle Michael Smith denne uka, da han kjørte langs Clearwater Beach i Florida.

Som man kan se av overvåkningsvideoen er Smith i ferd med å passere et veikryss, da en bil svinger inn i hans kjørefelt slik at han treffer bilen. Det utrolige er at Smith, etter å gått rundt i lufta en rekke ganger, kommer uskadd fra hendelsen (se den utrolige videoen øverst i saken).

En som er overrasket over hvor bra det gikk, er Smith selv.

- Wow, det er galskap. Jeg reiste meg og gikk fra stedet. Jeg var opp ned i lufta og tenkte, «jeg kan lande på hodet eller beina». Jeg hadde ikke hjelm på, som du kan se. Jeg ringte kameraten min og ba ham komme å hente meg, siden jeg var blitt påkjørt, sier Smith til Tampa Bay News.

Ifølge Clearwater-politiet svingte bilen til venstre etter at lyset hadde blitt rødt, og bilføreren har både fått bot og blitt fratatt førerkortet etter hendelsen. Smith fikk også en bot for å ikke inneha gyldig motorsykkelførerkort for Florida.

• Se den utrolige videoen øverst i saken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer