Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Michael (30) ble dømt til å flytte hjemmefra. Nå har han flyttet ut

FLYTTER UT: 30 år gamle Michael Rotondo tok foreldrene sin for retten for å slippe å flytte ut hjemmefra, men tapte saken og ble dømt til å flytte ut. I dag pakket han sammen sakene sine og kjørte avgårde. Foto: CNN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det vakte stor oppsikt da 30 år gamle Michael Rotondo ble saksøkt av sine egne foreldre. 30-åringen ville ikke flytte ut fra hjemmet deres, og foreldrene så ingen annen utvei enn å ta det via rettsvesenet.

Der beordret høyesterettsdommer Donald Greenwood Rotondo til å flytte ut, etter at han først forsøkte å få Rotondo til å flytte ut på egen hånd. 30-åringen mente selv at han hadde rett til å bo i familiens hus i ytterligere seks måneder.

Det gikk ikke dommeren med på, han kalte sågar Rotondos ønske for «vanvittig», og dømte ham til å forlate barndomshjemmet.

Og i dag pakket Rotondo rubb og rake, og forlot sine foreldres hus, bare noen timer før fristen retten hadde satt, skriver CBS News.

Biltrøbbel

30-åringen pakket ned tingene sine og lastet dem inn i en stasjonsvogn som ikke er i helt tipp topp stand. Ifølge Post-Standard of Syracause er kjøleanlegget i bilen ødelagt, noe som førte til at Rotondo fattet seg i korthet da han ble intervjuet av pressen som hadde møtt opp for å forevige flyttingen.

- Jeg må komme meg av gårde før den (bilen) eksploderer, sa Rotondo.

- Trodde du denne dagen ville komme?

- Ja.

- Hvordan føles det?

- Bra.

- Hvor skal du?

- Jeg skal leie meg inn hos Airbnb, svarte Rotondo, før han hastet av gårde.

Men foreldrene hans måtte ta ham til retten for å få ham til å flytte ut, så har ikke 30-åringen alltid bodd hjemme.

MÅ FLYTTE HJEMMEFRA: 30 år gamle Michael Rotondo er dømt til å flytte hjemmefra. Saken kom for retten etter at foreldrene Christina og Mark Rotondo i flere måneder skal ha forsøkt å få sønnen til å flytte ut. Video: CNN Vis mer

Mistet jobben

Han studerte, flyttet for seg selv og fikk seg jobb. Men for åtte år siden mistet han jobben.

- Det var en fulltidsstilling, en veldig lovende stilling faktisk, men jeg mistet den jobben. Det var omstendighetene på den tida, har Rotondo fortalt.

Og det var da han ble arbeidsledig at han flyttet inn hos foreldrene, der han altså bodde i åtte år, før han ble regelrett kastet ut.

I løpet av de åtte åra skal han ikke ha betalt husleie og heller ikke ha hjulpet til i husholdningen. Han ignorerte også foreldrenes tilbud om penger for å få ham til å flytte ut.

Før saken kom for retten skal foreldrene ha forsøkt å få ham til å flytte ut i flere måneder. I februar skrev faren et brev til ham hvor det sto at de kom til å gjøre hva som helst for at han skulle dra.

- Michael, etter en diskusjon med din mor, har vi bestemt at du må forlate dette huset umiddelbart. Du har 14 dager på deg. Du vil ikke få lov til å komme tilbake, og vi kommer til å gjøre alt som er nødvendig for at det skjer, heter det i brevet.

14 dager etterpå hadde han fremdeles ikke flyttet ut. Men fire måneder etter, og med hjelp av det amerikanske rettsvesenet, har altså 30 år gamle Michael Rotondo endelig flyttet ut hjemmefra.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media