Michael Douglas: - Jeg er ikke sexgal

LONDON (Dagbladet): - Jeg ble behandlet for alkoholisme, ikke for å dempe min seksuallyst.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Michael Douglas (52) avviste ryktene om at han har gått i sexterapi for å dempe sin seksuallyst. Han sa videre at han og kona Diandra er separerte, men enda ikke har avgjort om det skal bli skilsmisse.

- Jeg ble behandlet for alkoholisme, men det var ikke godt nok. Redaktøren ville ha noe mer og da var det en eller annen som fant på historien om at jeg måtte behandles for seksuallyst. Den saken spredte seg som en smittsom sykdom, sa Michael Douglas på pressekonferanse i London i går.

- Det er synd at slike historier om personlige ting får så stor plass. Det er grunnen til at mange skuespillere lurer på om det er verd å gi intervjuer i forbindelse med nye filmer, sa Michael Douglas.

Afrikafilm

Hans selskap har lagd filmen «Savannenes herskere», som nå kommer på europeiske kinoer. Filmen forteller en sann historie om to løver som i 1896 herjet Øst-Afrika så mye at de klarte å stanse jernbanebyggingen fra Victoriasjøen til Mombasa i Kenya. Løvene drepte over 130 arbeidere da de skulle bygge bru over Tsavo-elva og arbeiderne flyktet i panikk. De trodde løvene var djevler som ingen kunne mestre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer