Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Michael Douglas: - Jeg er ikke sexgal

LONDON (Dagbladet): - Jeg ble behandlet for alkoholisme, ikke for å dempe min seksuallyst.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Michael Douglas (52) avviste ryktene om at han har gått i sexterapi for å dempe sin seksuallyst. Han sa videre at han og kona Diandra er separerte, men enda ikke har avgjort om det skal bli skilsmisse.

- Jeg ble behandlet for alkoholisme, men det var ikke godt nok. Redaktøren ville ha noe mer og da var det en eller annen som fant på historien om at jeg måtte behandles for seksuallyst. Den saken spredte seg som en smittsom sykdom, sa Michael Douglas på pressekonferanse i London i går.

- Det er synd at slike historier om personlige ting får så stor plass. Det er grunnen til at mange skuespillere lurer på om det er verd å gi intervjuer i forbindelse med nye filmer, sa Michael Douglas.

Afrikafilm

Hans selskap har lagd filmen «Savannenes herskere», som nå kommer på europeiske kinoer. Filmen forteller en sann historie om to løver som i 1896 herjet Øst-Afrika så mye at de klarte å stanse jernbanebyggingen fra Victoriasjøen til Mombasa i Kenya. Løvene drepte over 130 arbeidere da de skulle bygge bru over Tsavo-elva og arbeiderne flyktet i panikk. De trodde løvene var djevler som ingen kunne mestre.

Løvejeger

Val Kilmer har hovedrollen som oberstløytnant John Patterson, som er ekspert på brubygging, men som ikke klarer å få skutt de farlige løvene. Den største løvejegeren i Øst-Afrika, Remington (spilt av Michael Douglas), tilkalles.

- Løvene i filmen er dresserte og ble transportert fra andre land. To var franske og de var mest ville, to var amerikanske og en var kanadisk. Løvene likte ikke hverandre i begynnelse, men ble etter hvert vant til å være sammen. Løvene gjorde jobben sin bedre enn mange skuespillere, sa Douglas med et smil.

Jakt

Michael Douglas spiller den mest berømte løvejegeren i hele Øst-Afrika for 100 år siden. Han har helskjegg og ser fryktinngytende ut. Douglas stilte med skinnende hake, svart, høyhalset genser og tweedjakke på Dorchester Hotel i går.

- Jeg går aldri på jakt selv, men liker derimot godt å fiske, fortalte han. - Jeg er med i foreningen Ceasefire, som går inn for å forby håndvåpen blant folk. Den ble opprettet da John Lennon ble skutt. I Amerika dreper håndvåpen flere folk enn det drepes sammenlagt i andre land, sa Douglas.

Han er i gang med flere filmer. Han skal lage filmen «Face Off» der han spiller med John Travolta. Han skal også produsere John Grishams bok «Rainmaker», som skal regisseres av Coppola.