Michael hjalp politiet å finne den døde i Nes

- Han liknet på savnede Frank André Gundersen.

PEKTE UT FUNNSTEDET: Det var Michael Winger (31) som pekte ut stedet der politiet onsdag kveld fant en død mann i et skogholt i Nes i Akershus. Likfunnet ble gjort i samme område som det er lett etter den savnede Frank André Gundersen. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet
PEKTE UT FUNNSTEDET: Det var Michael Winger (31) som pekte ut stedet der politiet onsdag kveld fant en død mann i et skogholt i Nes i Akershus. Likfunnet ble gjort i samme område som det er lett etter den savnede Frank André Gundersen. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

EIDSVOLL/OSLO (Dagbladet): Det var etter tips fra en privatperson at politiet fant et lik i Skogbygda i Nes.

- Politiet fikk tips fra en privatperson om et funn i skogen. Vi gjorde nærmere undersøkelser og det viste seg å være et lik, opplyser politiadvokat Haris Hrenovica i Romerike politidistrikt til Dagbladet.

Michael tipset politiet Michael Winger (31) sier til Dagbladet at det var han som tipset politiet.

Han er selverklært «klarsynt» og forteller at han «så» savnede Frank André Gundersen ved enden av en grusvei i en skråning. Deretter hadde han vært i området og lett sammen med hundeføreren Erlend Laupsa (46) og hunden.

- I går kveld fikk jeg klare signaler om hvor det kunne være, og en gang etter klokka 19.30 dro jeg ut sammen med en kamerat. Da fant vi grusveien og 400-500 meter inn i skogen lå det en død person ved en bekk, sier Winger til Dagbladet.

- Han liknet på bildet jeg har sett av savnede Frank André Gundersen, sier han videre.

Han forteller at klokka var 21.45 og det var mørkt da hunden markerte for en død person.

- Da ringte vi politiet umiddelbart.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer