Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Michael Jacksons jakke solgt for 10 millioner

Jacksons røde lærjakke, som han brukte i videoen Thriller, ble i helgen solgt på auksjon.

SOLGT: Den røde og svarte jakken med skulderputer stakk seg ut blant gjenstandene til popstjerner som Beatles, Madonna og Elvis som var lagt ut til salg på auksjonen i California, nøyaktig to år etter at Jackson døde. Foto: AP/MATT SAYLES/SCANPIX
SOLGT: Den røde og svarte jakken med skulderputer stakk seg ut blant gjenstandene til popstjerner som Beatles, Madonna og Elvis som var lagt ut til salg på auksjonen i California, nøyaktig to år etter at Jackson døde. Foto: AP/MATT SAYLES/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den røde og svarte jakken med skulderputer stakk seg ut blant gjenstandene til popstjerner som Beatles, Madonna og Elvis som var lagt ut til salg på auksjonen i California, nøyaktig to år etter at Jackson døde.

Kjøperen er en gullhandler fra Texas, og jakken blir nå sendt på turné i USA for å samle inn penger til barnesykehus.

Andre gjenstander som ble solgt, var Jacksons håndskrevne «We Are the World»-tekst for 270.000 dollar og et par solbriller til 20.000 dollar.

For øvrig ble Frank Sinatras støvler solgt for 2.500 dollar, hans Jaguar for 19.000 dollar og sysakene Elvis Presley hadde da han var i hæren, for 1.536 dollar. Kappen Ringo Starr hadde på seg i filmen Help gikk for 37.500 dollar, fem ganger mer enn ventet. (NTB)