Michel (58) ble alvorlig skadd da toalettet eksploderte

Skulle bare trekke ned.

INGEN NÅDE: Advokat Sanford Rubenstein varsler et heftig søksmål på vegne av klienten som ble alvorlig skadd da doen eksploderte. Arkivfoto: AP / NTB scanpix
INGEN NÅDE: Advokat Sanford Rubenstein varsler et heftig søksmål på vegne av klienten som ble alvorlig skadd da doen eksploderte. Arkivfoto: AP / NTB scanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Toalettbesøk vil aldri mer bli det samme for 58 år gamle Michel Pierre.

IT-mannen ante fred og ingen fare da han skulle trekke ned etter et toalettbesøk i leiligheten han leier i Brooklyn. I stedet for lyden av sildrende vann, kom et øredøvende smell da hele klosettet gikk i lufta.

Pierre ble slått bevisstløs i eksplosjonen og fikk alvorlige skader i ansiktet og på armer og bein av flygende porselensbiter. I all hast ble han kjørt til sykehus, der det ble sydd 30 sting.

Nå vil 58-åringen ha erstatning fra utleieselskapet som har ansvar for vedlikeholdet i bygningen, blant annet for å få dekket utgifter til plastisk kirurgi. - Toalett skal ikke eksplodere, konstaterer advokaten hans, Sanford Rubenstein.

Tre andre leieboere hadde tilsvarende skrekkopplevelser samme dag og fikk lettere skader da klosettene deres eksploderte.

Boligselskapet opplyser at vannet var avstengt en periode på grunn av vedlikeholdsarbeid denne dagen, men har ingen forklaring på hvorfor det i den forbindelse kan ha bygd seg opp et så stort luft- eller vanntrykk i rørene.

Pierre er livredd for å gå på toalettet etter skrekkopplevelse og forteller til Daily News at han nå bruker et langt tau og gjemmer seg bak døra når han skal trekke ned. - Det høres dumt ut, men jeg er fortsatt redd, sier han.

(NTB)