Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Michelet gir seg ikke

Jon Michelet gir blaffen i at han er uønsket av redaksjonen i Klassekampen. - Jeg søker jobben og mener fortsatt at jeg er en kompromisskandidat, sier han. Dermed kan konflikten i Klassekampen være like uløst.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Natt til i går ble redaksjonsklubben og ledelsen enige om å lyse ut stillingen som redaktør i Klassekampen etter at Paul Bjerke fikk sparken. Det er satt sammen en gruppe bestående av styreleder Jorun Gulbrandsen, klubbleder Torstein Tranøy, Sveinung Mjelde og Håvard Libæk. Gruppen har som mål å finne en kandidat som de to partene i konflikten kan enes om.

- Det heter seg at de skal søke enighet, men de trenger ikke komme til enighet, og jeg har full oppbakking av styreleder, sier Michelet.

Redaksjonsklubben mener fortsatt at Jon Michelet vil være AKPs forlengede arm inn i redaksjonen. Han er like uønsket i redaktørstolen nå som tidligere.

Redaksjonsklubben ser gjerne at den avsatte redaktøren Paul Bjerke kommer tilbake. Bjerke vil ikke svare på spørsmålet om han blir en av søkerne.

Søknadsfristen for redaktørstillingen går ut neste mandag, og journalist Carsten Thomassen vil fungere som redaktør fram til ny sjef er ansatt.