Michelle (37) kvalt av elektronisk massasjeapparat

Ble funnet bevisstløs på soverommet av ektemannen.

KVALT AV MASSASJEAPPARAT: Michelle Ferrari-Gegerson (37) ble kvalt til døde av et elektronisk massasjeapparat i sitt eget hjem i Parkland i Florida. Hun ble funnet på soveromsgulvet av sin ektemann. Foto: Faksimile
KVALT AV MASSASJEAPPARAT: Michelle Ferrari-Gegerson (37) ble kvalt til døde av et elektronisk massasjeapparat i sitt eget hjem i Parkland i Florida. Hun ble funnet på soveromsgulvet av sin ektemann. Foto: FaksimileVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Michelle Ferrari-Gegerson (37) ble kvalt til døde av et elektronisk massasjeapparat i huset hun deler med ektemannen Kenneth Gegerson i Parkland i Florida, skriver The Palm Beach Post.

37-åringen hadde brukt kvelden til å pakke inn gaver og forberedte seg på å dra på jobb som radiolog da hun hadde brukt massasjeapparatet til å bli kvitt nakkesmerter.

Ifølge The Palm Beach Post skal apparatet ha festet seg til smykket hun hadde på seg.

Ferrari-Gegerson ble funnet bevisstløs på soveromsgulvet av sin ektemann. Han skal deretter umiddelbart ha ringt nødnummeret. Da politi og ambulansepersonell ankom boligen, fant de apparatet på gulvet ved siden av henne.