Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Michelle fikk julekaker og eplesaft

Førstedamene snakket om likestilling og mangfold.

KOM I JULESTEMNING: Michelle Obama og Ingrids Schulerud snakket om likestilling og mangfold da de møttes i Statsministerboligen.
KOM I JULESTEMNING: Michelle Obama og Ingrids Schulerud snakket om likestilling og mangfold da de møttes i Statsministerboligen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Michelle Obama ble invitert hjem til Norges førstedame, Ingrid Schulerud, mens deres menn møttes på Statsministerens kontor. Michelle benyttet tiden med Schulerud til å snakke om likestilling og mangfold. Fire sølvgutter sørget for julestemningen.

Like etter det høytidelige besøket ved Nobelinstituttet, der både Barack og Michelle Obama signerte protokollen, dro Michelle for å møte Ingrid Schulerud, Jens Stoltenbergs kone.

Ifølge en pressetalsmann snakket de to i en halvtime om mangfold og likestilling. Michelle Obama var særlig opptatt av hva Norge og USA kan gjøre slik at den neste generasjonen kan få en større tro på framtida.

Midt under møtet dukket fire medlemmer av Sølvguttene opp og fremførte «Pie Jesu», noe Michelle Obama satte tydelig pris på. For å få opp blodsukkeret fikk hun servert tradisjonelle julekaker med kaffe og eplesaft til, trolig oppkvikkende i presidentparets tette program på Nobel-dagen, melder NTB.


TOK IMOT MICHELLE: Ingrid Schulerud serverte kaker og kaffe til Michelle Obama.
Foto:Steinar Buholm / Dagbladet.
TOK IMOT MICHELLE: Ingrid Schulerud serverte kaker og kaffe til Michelle Obama. Foto:Steinar Buholm / Dagbladet. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media