Michelle Obama viste muskler i sluttspurten

Men førstedamen kan ikke redde dagen for demokratene.

GITT OPP ALLEREDE? Michelle Obama gjorde i kveld sitt beste for å overbevise velgere som ikke har bestemt seg om å gå for majoritetsleder Harry Reid (t.v.) og hans partifeller. Foto: RICK WILKING / REUTERS / SCANPIX
GITT OPP ALLEREDE? Michelle Obama gjorde i kveld sitt beste for å overbevise velgere som ikke har bestemt seg om å gå for majoritetsleder Harry Reid (t.v.) og hans partifeller. Foto: RICK WILKING / REUTERS / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet): - Mannen min kan ikke gjøre dette aleine, sa Michelle Obama fra talerstolen på Canyon Springs High School i Las Vegas i kveld.

Hun siktet ikke til at hun er nødt til å bistå presidenten i valgkampen, men prøvde å overbevise desillusjonerte Obama-velgere om stille opp for å hindre at hans allierte blir kastet ut i hopetall av kongressen i morgen.

Blant dem er Senatets majoritetsleder Harry Reid fra Nevada, som førstedamens nest siste valgkampoppdrag var et forsøk på å redde. Reid ligger såpass leit til på meningsmålingene - rundt 2,5 prosentpoeng bak republikaneren Sharron Angle, at han i kveld dro fram referanser til sin fortid i bokseringen.

- Jeg har sloss for Nevada hele livet, men vet dere, jeg er ikke ferdig med å slåss, sa senatoren.

Frontet helse og pensjon Alt tyder på at demokratene går på et heftig valgnederlag i morgen. Som Barack Obama har gjort de siste ukene, vedgikk Michelle at endringene velgerne så for seg etter Obamas og demokratenes inntreden i Washington for drøye halvannet år siden nok ikke har kommet raskt nok - men at folk må være tålmodige.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer