Mick far for fjerde gang

Jerry Hall og Mick Jagger skal ha sitt fjerde barn. Hemmeligheten har vært godt bevart, og kan ha sammenheng med bruddet mellom de to for bare få måneder siden. Den 2. juli fyller Jerry 41 år, og hvis alt går etter planen, skal parets fjerde fødsel være et faktum før dette, melder AP.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Men avisa Daily Mirror mener å vite bedre, og skriver at Hall bare er tre måneder på vei. Avisa oppgir «leger» som kilde. Barnefar Mick fyller 54 år den 26. juli. Jerry Hall har bak seg en karriere som modell, men kan også notere seg for noen filmroller. Men mest av alt er hun kjent for sitt nesten 20-årige og særdeles stormfulle samboerskap og ekteskap med superstjernen Mick Jagger.

Godt sladrestoff

De møtte hverandre på slutten av 70-tallet, men giftet seg ikke før i 1990. Det skjedde på Bali, under en slags hindu «light»-seremoni. Paret har tre barn sammen, som er fem, tolv og fjorten år gamle. Men snart har de altså fire.

Jerry er bondejente fra Texas. Mick Jagger regnes for å være en av de 100 rikeste i Storbritannia, med en formue langt over milliarden. Og så lenge de har vært sammen har de vært yndet stoff for både sladrepressen og media for øvrig, langt utenfor øyrikets grenser.

Sparket ut

Det er slett ikke lenge siden sist det stormet rundt dem. I oktober i fjor ble Mick sparket ut av deres luksushjem på Richmond Hill i London. Jerry var da gravid med deres fjerde barn. Og det var visst en tsjekkisk fotomodell Mick trøstet seg med den gangen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer