Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mick far for fjerde gang

Jerry Hall og Mick Jagger skal ha sitt fjerde barn. Hemmeligheten har vært godt bevart, og kan ha sammenheng med bruddet mellom de to for bare få måneder siden. Den 2. juli fyller Jerry 41 år, og hvis alt går etter planen, skal parets fjerde fødsel være et faktum før dette, melder AP.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Men avisa Daily Mirror mener å vite bedre, og skriver at Hall bare er tre måneder på vei. Avisa oppgir «leger» som kilde. Barnefar Mick fyller 54 år den 26. juli. Jerry Hall har bak seg en karriere som modell, men kan også notere seg for noen filmroller. Men mest av alt er hun kjent for sitt nesten 20-årige og særdeles stormfulle samboerskap og ekteskap med superstjernen Mick Jagger.

Godt sladrestoff

De møtte hverandre på slutten av 70-tallet, men giftet seg ikke før i 1990. Det skjedde på Bali, under en slags hindu «light»-seremoni. Paret har tre barn sammen, som er fem, tolv og fjorten år gamle. Men snart har de altså fire.

Jerry er bondejente fra Texas. Mick Jagger regnes for å være en av de 100 rikeste i Storbritannia, med en formue langt over milliarden. Og så lenge de har vært sammen har de vært yndet stoff for både sladrepressen og media for øvrig, langt utenfor øyrikets grenser.

Sparket ut

Det er slett ikke lenge siden sist det stormet rundt dem. I oktober i fjor ble Mick sparket ut av deres luksushjem på Richmond Hill i London. Jerry var da gravid med deres fjerde barn. Og det var visst en tsjekkisk fotomodell Mick trøstet seg med den gangen.

Mens Mick fristet tilværelsen i en suite på et luksushotell, gikk Jerry til skilsmisseadvokat. For øvrig den samme som ordnet opp for prinsesse Diana, da det skar seg med Charles. Men for Jerry og Mick ordnet det seg også denne gangen, og allerede før julaften var rockeren hjemme igjen hos kone og tre barn.

Mick og damene

Mick Jagger har vært «godt stoff» siden på 60-tallet. Det første kaotiske forholdet var med Marianne Faithfull, før han i 1971 giftet seg med den nicaraguanske skjønnheten Bianca Rosa Perez-Mora. Men i 1978 begynte han å henge i skjørtene til Jerry Hall, og det var ut med Bianca.

Samtidig med at dette skjedde ble han for øvrig beskyldt for å være pappa'n til Marsha Hunts barn.

Allerede i 1992 var forresten Hall/Jagger på kanten av en skilsmisse. Den gangen het modellen Carla Bruni, italiensk og meget vakker.

Den tsjekkiske modellen, som var den som lagde krøll nå sist, heter Jana Rajlich (28). Men det går hardnakkede rykter om at hun slett ikke var den eneste, og at Uma Thurman (26), blant annet kjent fra filmen «Pulp Fiction», også var sterkt inne i bildet.

Felles for kvinnene Jagger ikke klarer å holde fingrene unna, er at de er vesentlig yngre enn hans kone.

FØDER IGJEN: Jerry Hall skal føde sit fjerde barn med MIck Jagger.