Midelfart i rekordfart

I sitt første år i sjefsstolen har Celina Midelfart (27) styrt familiekonsernet Midelfart til salgsrekord. I løpet av år 2000 har selskapet omsatt sjampo, balsam, kondomer, solkrem og andre varer for over en milliard kroner. Slik ble Celina Midelfart arveprinsessen som viste at hun kunne stå på egne bein.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Celina Midelfart har lyktes å føre arven etter pappa Finn Erik Midelfart videre. Sammen med søsteren Hermine og stemora Tove Kvammen Midelfart eier hun alle aksjene i familieselskapet. Slik ønsker hun at det skal være også i framtida. 27-åringen styrer nå det gigantiske imperiet med jernhånd.

Tar ikke sjanser

Dagbladet kjenner til at Midelfart-konsernet samlet nådde en brutto omsetning på over en milliard kroner i fjor. Dette er det beste resultatet noensinne.

- Jeg kan bekrefte at det er rekordomsetning, sier Celina Midelfart.

- Men det er det eneste jeg vil si på nåværende tidspunkt. Vi har ikke gjort ferdig regnskapene, fortsetter hun.

Midelfart skal fortsatt være et selskap som ikke tar for store sjanser. Celina Midelfart, hennes søster og stemor har god tid og god råd.

Sjampo med morsmelka

Det viktigste for Celina Midelfart har vært å fortsette arbeidet til sin far etter at han døde i 1995. Celina var i utlandet da faren ble alvorlig syk. Hun var bare 21 år da arbeidsplasser og store verdier sto på spill. Celina avsluttet etter hvert utdannelsen i utlandet og reiste hjem.

- Celina har fått sjampo og andre kosmetikkprodukter inn med morsmelka, sier en av dem som kjenner henne.

Eiendomskongen Christian Ringnes var en nær venn av Finn Erik Midelfart, og er i dag styremedlem i paraplyselskapet Midelfart Holding og styreformann i et av driftsselskapene, Herman Lepsøe AS.

- Celina følte nok et veldig stort ansvar da faren døde. Hun visste at Midelfart var et familiekonsern, og at det var mest nærliggende at hun skulle overta styringen, sier Ringnes til Dagbladet.

Med arven etter pappa i bagasjen sikter Celina Midelfart mot nye rekordtall. Og hun kommer garantert ikke til å ta unødvendige sjanser for å øke formuen sin.