Midt i et travelt lyskryss havner disse to i blodig slåsskamp

Sjokkerte vitner tør ikke gå ut av bilene sine.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det ble alt annet enn kjedelig å vente på grønt lys i et veikryss i Bundall Road i den australske byen Gold Coast en dag i slutten av mars.

En skateboarder så nemlig rødt, og gikk til angrep på en mann som satt i en av de ventende bilene - først med skateboardet, så med knyttnevene.

Det hele utviklet seg til et blodig slagsmål.

Ingen våget seg ut for å hjelpe Cameron Parker satt i bilen like bak slåsskjempene, og fikk filmet episoden med mobilkameraet sitt.

Det er ikke kjent hva som er årsaken til slåsskampen, men Parker hevder mannen i bilen skal ha ropt provosendere til skateboarderen da de passerte hverandre noen minutter tidligere.

Den brutale volden gjorde at ingen av de andre trafikantene våget seg ut av bilene sine, for å forsøke å stanse slåsskjempene.

I stedet høres det i videoen, hvordan Parker og hans medpassasjer diskuterer hva de skal gjøre, før de etter hvert bestemmer seg for å ringe politiet.

- Blod overalt Mot slutten av videoen greier den ene av mennene å komme seg inn igjen i bilen sin. Skateboarderen er imidlertid fortsatt rasende, og slår løs mot et av baklysene på bilen til det knuser.

Til NineMsn forteller Parker at en av mennene så ut til å være alvorlig skadd.

- Fyrens hode var stygt skadd. Det var blod overalt.

Den ene av de to slåsskjempene skal ha fått behandling av ambulansepersonell, som senere kom til stedet sammen med politi.

Saken etterforskes ikke av politiet, ettersom de ikke har fått inn noen anmeldelser etter hendelsen.