Midt i tragedien fanget fotografen dette rørende øyeblikket

Tok en pause i slukkingsarbeidet.

PAUSE: Brannmennene tok en pause i slukkingsarbeidet for å spille litt fotball med barna som bor i området etter brannen i svenske Husby. Foto: PER-OLOF SÄNNÅS / Aftonbladet / IBL Bildbyrå / NTB Scanpix
PAUSE: Brannmennene tok en pause i slukkingsarbeidet for å spille litt fotball med barna som bor i området etter brannen i svenske Husby. Foto: PER-OLOF SÄNNÅS / Aftonbladet / IBL Bildbyrå / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Fredag ble en større boligblokk i svenske Husby herjet av en voldsom brann.

Brannmannskapene brukte åtte timer på å få flammene under kontroll. Heldigvis ble ingen alvorlig skadd i storbrannen, men blokka har fått store brann- og vannskader etter slukkingsarbeidet.

Den svenske fotografen Per-Otto Sännås var blant de som fanget brannvesenetes kamp mot flammene på film, og han var også på stedet dagen etter da etterslukkingen fortsatt pågikk.

Her fanget han et fint øyeblikk.

Han kom nemlig over en gruppe brannmenn som hadde tatt seg en pause fra arbeidet, og i stedet spilte fotball med noen av barna som bor i området.

På et annet av bildene kan man se brannmann vikariere som målvakt.

- Mitt hjem er borte

Bildene står i sterk kontrast til dramaet og tragedien som utspilte seg tidlig i nyttårshelga. Politiet fikk beskjed om brannen klokka 19.28 fredag kveld. Brannen startet på en balkong i fjerdeetasje, men spredde seg raskt til femteetasje og loftet.

Ifølge Expressen veltet tjukk røyt ut fra taket. Samtidig eksploderte vinduene på grunn av den kraftige varmen, og hele balkongrekka raste ut.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer