Midt på natta lusket denne mannen rundt på Runes eiendom

- Vemmelig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Rune Loraas fra Tønsberg fikk seg litt av en overraskelse da han oppdaget innholdet i videoen fra overvåkingskameraet som er montert på eiendommen.

En mistenkelig mann lusker rundt på gårdsplassen og blant annet lyser med lykt inn i Loraas' bil.

Se videoen øvest i saken!

Tyveri i nabolaget En nabo av Loraas opplevde nylig at en GPS hadde blitt sjålet, og Loraas så gjennom overvåkingsvideoen for å sjekke om han kunne få et glimt av tyvene.

Det var derfor tilfeldig at denne mannen ble oppdaget.

Det er usikkert om mannen i videoen kan kobles opp mot naboens tyveri.

Videoen er sendt til politiet i Vestfold som har opprettet sak, ifølge Tønsbergs Blad.

Høsten er høysesong for vinningskriminalitet og innbrudd i hus og biler i området, ifølge politioverbetjent og leder for avsnittet for organisert kriminalitet og annen personrettet etterforskning i Vestfold politidistrikt, Henning Fosaas.

- Statistikken viser at disse er mest aktive på høsten og våren. De er gjerne fraværende ved høytider, da reiser de til hjemlandet, sier han til avisa.

- Vemmelig Loraas jobber i et firma som monterer kameraovervåking og har daglig kontakt med kunder som trenger bistand ved forskjellige hendelser.

Han hevder at han har et avlappet forhold til denne hendelsen.
 
- Min kone derimot, har det ikke helt topp. Hun har igangsatt ekstra låserunde før leggetid, og synes episoden er vemmelig, sier han til Dagbladet.