Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Pilotkrangel

Midt under flyturen brøt pilotene ut i voldelig krangel

Et indisk flyselskap har tatt to flygere ut av tjeneste etter at de skal ha hatt en til dels voldelig krangel midt under en flyging fra London til Mumbai.

TATT UT AV TJENESTE: En mannlig og en kvinnelig pilot i selskapet Jet Airways er tatt ut av tjeneste etter at de begynte å krangle midt under flyvningen fra London til Mumbai. Foto: NTB Scanpix
TATT UT AV TJENESTE: En mannlig og en kvinnelig pilot i selskapet Jet Airways er tatt ut av tjeneste etter at de begynte å krangle midt under flyvningen fra London til Mumbai. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flyselskapet Jet Airways har bekreftet det de omtaler som en misforståelse mellom den mannlige og kvinnelige flygeren 1. nyttårsdag.

Ifølge Times of India klappet den mannlige piloten til sin kvinnelige kollega under den svært hissige krangelen, noe som førte til av kvinnen forlot cockpiten gråtende.

Hun måtte overtales av besetningsmedlemmer til å gå tilbake, skriver avisen.

På et visst tidspunkt forlot også den mannlige flygeren cockpiten - slik at ingen satt ved spakene, noe som er et grovt brudd på sikkerhetsreglementet.

Flyet, som hadde 324 passasjerer om bord, landet trygt i Mumbai noen timer senere, men flyselskapet har startet en gransking og de to pilotene må belage seg på å bli på bakken inntil videre.

NTB.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!