Midt under pågripelsen dukket det opp uventet hjelp

- Jeg så han bare ble mer og mer aggressiv, sier Saleem Syed.

HELT: Saleem Syed bestemte seg å bistå politiet i Norwich under pågripelsen av den aggressive mannen. Foto: Pete Butler / SWNS
HELT: Saleem Syed bestemte seg å bistå politiet i Norwich under pågripelsen av den aggressive mannen. Foto: Pete Butler / SWNSVis mer

Politiet i Norwich fikk hjelp fra uventet hold, da de gikk til pågripelse av en mann i sentrum av byen. Flere overraskede vitner fikk se en mann utkledd som Supermann dukke opp og bistå politiet i arbeidet.

Ifølge BBC hadde Saleem Syed drevet med pengeinnsamling til veldedighet, da han oppdaget politiets pågripelse av en svært beruset mann som oppførte seg utagerende. 39-åringen bestemte seg for å bidra til å roe situasjonen.

Rett sted til rett tid

- Politiet kom for å arrestere mannen. Det var flere patruljer som forsøkte å få ham inn i bilen. Men jeg kunne se at han bare ble mer og mer aggressiv, sier Syed til avisa Eastern Daily Press.

Ifølge Syed var det flere barn som ble vitner til pågripelsen. Han grep derfor inn og hjalp politiet.

- Jeg bare bidro til at han roet seg ned. Jeg snakket med ham og sa han måtte være stille siden det var barn i nærheten. Det var bare et forsøk på å få ham til å roe seg ned og ikke være så sint, sier 39-åringen, og legger til at han bare var på rett sted til rett tid.

STOR DAG: I 2014 fikk Miles Scott sitt store ønske oppfylt, da han fikk være «Batkid» for en dag i San Franciscos gater, på jakt etter skurker og unge piker å redde. Video: Make-A-Wish / Floyd Hijada / Funktified13 Vis mer Vis mer Vis mer

- Helt fantastisk

En av de som ble vitne til arrestasjonen, var den lokale komikeren Pete Butler. Han sikret seg også bilde av den spesielle hjelpa politiet fikk.

- Jeg hørte noe bråk i gata, med mye roping og banning. Så jeg så ut vinduet og oppdaget politiet som var i ferd med å pågripe mannen, sier han til BBC.

Etter å ha snudd seg bort fra situasjonen et par sekunder, så han tilbake. Ut ifra ingenting hadde da «Supermann» plutselig dukket opp.

- Han var der bokstavelig talt på et øyeblikk. Det var helt fantastisk, sier komikeren til BBC.

Twitter-takk

Selv om Syed følte han måtte gripe inn under pågripelsen, roser han politiet i Norwich etter hendelsen. Han mener de håndterte situasjonen svært profesjonelt, selv om han følte for å bistå dem.

- Man hører så mange stygge ting om politiet, men det jeg så var veldig bra, sier han.

Rosen sitter også løst hos politiet i Norwich, som i etterkant av pågripelsen gikk ut på Twitter hvor de takket Syed for innsatsen.