Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mifsud ydmyket Blackburn

Cupbombe på Ewood Park.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Coventry og Michael Mifsud er tilbake som «giant killer» i engelsk cupfotball.

I ettermiddag ble Blackburn minst et nummer for små i egen lekegrind da Michael Mifsud og Coventry vartet opp med en knallsterk 4-1 seier på Ewood Park i ettermiddag.

Morten Gamst Pedersen og Roque Santa Cruz var blant spillerne som Blackburn-manager Mark Hughes hadde valgt å spare mot Championship-laget Coventry.

Det angrer Hughes seg muligens på nå, selv om Gamst ble kastet utpå i et forsøk på å innhente Coventrys 0-1 ledelse etter Michael Mifsuds scoring  i første omgang.

I stedet skulle det bli verre da Elliott Ward økte til 0-2 fra straffemerket og Dele Adebola til 0-3 med sju minutter igjen.

David Bentley skulle tenne et ørlite håp med sitt raske reduseringsmål bare to minutter senere.

Men all tvil ble feid til side da tidligere Lillestrøm-favoritt Mifsud trygget seieren med sitt andre og Coventrys fjerde mål to minutter på overtid. 

DETONERTE NY BOMBE: Michael Mifsud og Coventry tok en ny Premier League-skalp i Blackburn. Foto: Reuters//Scanpix
DETONERTE NY BOMBE: Michael Mifsud og Coventry tok en ny Premier League-skalp i Blackburn. Foto: Reuters//Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media