Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mikael (3) funnet død

Etter massiv leteaksjon i Skottland. Nå skal mora skal være pågrepet, hevder BBC.

SKULDER VED SKULDER: Flere hundre utkalte og frivillige lette etter Mikael. Foto: Russell Cheyne / Reuters / NTB Scanpix
SKULDER VED SKULDER: Flere hundre utkalte og frivillige lette etter Mikael. Foto: Russell Cheyne / Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mikaeel Kular ble siste sett onsdag kveld, og flere hundre frivillige har lett etter den tre å gamle gutten i flere dager.

- Som et resultat av de undersøkelser vi har gjort, fant vi liket av en ung gutt i Fife like før midnatt. Vi er nesten helt sikre på at det er Mikaeel, sier assisterende politisjef Malcolm Graham i det skotske politiet.

Kilder sier til både BBC og Sky at moren til treåringen skal være pågrepet, men det er ikke bekreftet av politiet i Skottland.

- En person er pågrepet i tilknytning til at vi fant liket, og Mikaeels familie er orientert om funnet. Våre tanker og vår sympati er med dem nå, legger han til.

Den lille gutten har vært savnet siden i går morges, etter at han forsvant fra hjemmet i bydelen Cramond.

Da moren, Rosdeep Kular (33), kom inn på sønnens rom for å vekke ham i går morges, var gutten sporløst forsvunnet hevdet hun. Det var også ytterjakka og skoene hans, skriver Sky News.

Politisjef Malcolm Graham takket de rundt 200 i letemannskapene.

- Takk til alle har bistått politiet med letingen og til de som har gitt oss tips i saken, sier Graham.

(Dagbladet/NTB)


Hele Norges coronakart