Miko hadde vært borte i sju år. Så kom han hjem til jul

- Jeg kunne nesten ikke tro det.

ÅRETS JULEGAVE: I sju år hadde Miko vært på rømmen. Første juledag fikk familien Hanke en telefon om at han var blitt funnet igjen. Her sammen med matmor Elena (18). Foto: Bernd Von Jutrczenka / dpa / AFP / NTB Scanpix
ÅRETS JULEGAVE: I sju år hadde Miko vært på rømmen. Første juledag fikk familien Hanke en telefon om at han var blitt funnet igjen. Her sammen med matmor Elena (18). Foto: Bernd Von Jutrczenka / dpa / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Jula er tida for overraskelser, men for 18 år gamle Elena Hanke var årets julegave av den sorten hun på ingen måte hadde kunnet forestille seg.

Jenta fra Charlottenburg i Berlin var bare 11 år gammel da katten hennes Miko (8) forsvant. Og i sju år har ingen i familien verken sett eller hørt fra det svarte og hvite kjæledyret.

Men da familien var samlet rundt frokostbordet første juledag ringte telefonen, og i den andre enden var en person fra et dyrehospits i byen. De fikk gleden av å gi familien Hanke den fantastiske juleoverraskelsen: Miko hadde kommet til rette.

- Det var helt surrealistisk. Miko hadde vært borte så lenge. Jeg kunne nesten ikke tro det, sier Elena Hanke til Berliner Kourir.

Miko hadde blitt funnet i bydelen Kreuzberg, ikke langt fra Charlottenburg hvor han egentlig hører hjemme. Han ble tatt til dyrehospitset, som var i stand til å identifisere ham på grunn av at katten var utstyrt med en ID-chip, skriver The Guardian.

Miko var litt tynn, men fortsatt i god form. Han skal fornøyd ha møtt sin gamle familie med høylytt maling. Hva han har gjort i mellomtida, er fortsatt et mysterium.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer