Miley hvem?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hvem er Hannah Montana? Spør millioner av fjortisjenter kloden over, og du vil få et fnisete, men opplysende svar. Prøv derimot å forklare fenomenet til en uinnvidd voksen, og du vil se et ansikt som forvandler seg til en omvendt S med en måpende prikk under. Ansiktet lyser opp igjen hvis du forteller at hun er datteren til countrysangeren Billy Ray Cyrus, han som hjemsøkte hitlistene i 1992 med «Achy Breaky Heart». Noen kommer i strålende humør av å bli minnet om hvor akterutseilte de er blitt.

I morgen har filmen «Hannah Montana. The Movie» premiere på norske kinoer. Forrige helg var det førpremiere i Sandvika utenfor Oslo, en kjendisspekket affære med rød løper og småtrippende journalister. Filmen spilte inn rekordhøye 226 millioner kroner i USA premierehelga. Samtidig slapp Disney hennes tredje cd, et soundtrack til filmen, der blant andre Billy Ray Cyrus og Taylor Swift bidrar, og den seilte rett inn på toppen av Billboard-lista. Samtidig – igjen – utga hun sin selvbiografi, «Miles to go», og også den havnet raskt på toppen av New York Times bestselgerliste. Samtidig – for siste gang – foreligger nå på norsk en uautorisert biografi, skrevet av Celine I. Aagaard under tittelen «Fortellingen om Miley Cyrus. Jenta som ble Hannah Montana».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer