Miliardær truer Dronningens mann

KØBENHAVN (Dagbladet): En egyptisk milliardær vil ta grusom hevn over det danske kongehuset. Fordi han ikke lenger er velkommen ved hoffet, vil Cherif El Ayouty avsløre dystre sider av prins Henriks privatliv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Cherif El Ayouty vakte oppsikt da han for en måned siden sendte brev til prins Henrik og den danske sosieteten. Han var blitt klar over at Roger Moores nåværende, svenskfødte samboer gikk rundt og fortalte giftige historier om ham. Påstanden om at han har tjent sin kjempeformue på illegale våpentransaksjoner, skulle være årsaken til at Ayouty ikke lenger blir invitert til hyggestunder på Amalienborg Slott.

- Nå vil jeg skrive en nøkkelroman om disses menneskene. Selvsagt kommer jeg til å stave navnene deres feil. Men sannheten skal fram. Folk i kretsen har fortalt meg at prins Henrik nå holdes i svært kort snor av sin kone etter brevene mine, sier Cherif El Ayouty til avisa Ekstra Bladet. Han antyder sterkt at dronning Margrethes mann kan se fram til å få seg en ubehagelig overraskelse. Etter 22 år i kretsen av fintfolk, vet Ayouty mye om hvordan de morer seg i selskap med hverandre - både med og uten klærne på.

Prins Henrik