Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Militærhelikopter styrtet i Kamerun – seks omkom

Skulle bekjempe Boko Haram.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Seks personer omkom da et helikopter med militære tjenestemenn fra Kamerun styrtet på grensen til Nigeria søndag. Obersten i den kamerunske hæren er blant de omkomne.

Oberst Jacob Kodji, tre høytstående tjenestemenn og to mannskaper døde i styrten nær byen Bogo søndag, melder kamerunske myndigheter. Styrken var på et oppdrag tilknyttet kampen flere afrikanske tropper deltar i mot islamistgruppen Boko Haram.

Boko Haram sverget i mars 2015 troskap til Den islamske staten (IS) og deres kalifat. Over 20.000 mennesker har blitt drept av gruppen. Den afrikanske union (AU) ser gruppen som en regional trussel og satte i 2015 inn en styrke på 7.500 soldater for å bekjempe dem.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling