<strong>SAMMENSVEISET GJENG:</strong> Miljøaktivistene limte seg sammen til støtte for den nedleggingstruede vindmøllefabrikken. Aktivistene håpet den britiske regjeringen ville nasjonalisere arbeidsplassene som nå trolig går tapt. Foto: WORKER'S CLIMATE ACTION
SAMMENSVEISET GJENG: Miljøaktivistene limte seg sammen til støtte for den nedleggingstruede vindmøllefabrikken. Aktivistene håpet den britiske regjeringen ville nasjonalisere arbeidsplassene som nå trolig går tapt. Foto: WORKER'S CLIMATE ACTION Vis mer

Miljøaktivistene limte seg sammen

Til støtte for vindmøllefabrikk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon


(Dagbladet): Sju miljøaktivister gikk i dag til det uvanlige skritt å lime seg sammen utenfor lokalet til det britiske miljø- og energidepartementet.

De sju limte seg sammen og blokkerte inngangen til departementet i to timer, før de ble skilt fra hverandre av medisinsk hjelpepersonell, melder britiske Sky News.

Med plakater og slagord som «ta tilbake vindkraften» støttet aktivistene opp om de nedleggingstruede arbeidsplassene på vindkraftselskapet Vestas Wind Systems.

I to uker har ti ansatte på fabrikken okkupert bygningen i protest mot at den skal stenge fredag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer