Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mille-Marie skadd i båtkrasj

Operert i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Rikmannsparet Stein Erik Hagen (48) og Mille-Marie Treschow (51) skal ha vært i Molde på et kombinert forretnings - og familiebesøk da båtulykken skjedde søndag. I natt ble Mille-Marie operert ved Sykehuset i Tønsberg for et komplisert brudd i armen, melder VG.

Øyenvitner forteller til avisa at ulykken skjedde mens båten, en Targa 37, lå fortøyd. Noen skal ha kommet bort i gasspaken i styrehuset, slik at båten skjøt fart, og kjørte 30 - 50 meter før den krasjet inn i kaia ved Ona fyr. Alle ombord skal ha falt om kull, mens Hagen kastet seg fram og fikk slått av gassen.

Hagen skal ha vært svært oppskaket etter episoden.

Det var om lag ti personer i båten, blant disse var moren til Mille-Marie, foreldrene til Stein Erik Hagen og Hagens forretningspartner Stig O. Jacobsen. Det er ikke kjent om andre enn Mille-Marie pådro seg skader i sammenstøtet.

SKADD: Mille-Marie Treschow er operert for et komplisert brudd i armen etter båtulykken i Møre og Romsdal. Foto: Tore Bergsaker/ Dagbladet
SKADD: Mille-Marie Treschow er operert for et komplisert brudd i armen etter båtulykken i Møre og Romsdal. Foto: Tore Bergsaker/ Dagbladet Vis mer
BÅTEN: Det var en båt av denne typen som krasjet med kjendisparet ombord.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!