Milliardærbondens elleville historie

Han holder en lav profil og blir beskrevet som generøs og jordnær. Ordføreren i Grimstad omtaler ham som «en av oss». Men milliardær Knut Uglands (32) formue er alt annet dagligdags.

ENGASJERT: Knut Nikolai Tønnevold Ugland (t.v.) spilte tidligere på Jerv. Selv om keeperhanskene er lagt på hylla, er han fremdeles sterkt involvert i klubben. Foto: Kristin Ellefsen/Fædrelandsvennen
ENGASJERT: Knut Nikolai Tønnevold Ugland (t.v.) spilte tidligere på Jerv. Selv om keeperhanskene er lagt på hylla, er han fremdeles sterkt involvert i klubben. Foto: Kristin Ellefsen/Fædrelandsvennen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sjokkbølger ble sendt gjennom Norges finansverden, da det i sommer ble klart at krafthandler Einar Aas, mannen med landets høyeste inntekt, hadde tapt enorme summer på sin trading. Etter nesten to tiår som en av de mest suksessrike aktørene i et av Europas største kraftmarkeder, var det et kraftig fall i nordiske strømpriser som til slutt ga et økonomisk stup for 47-åringen.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer