<strong>ENGASJERT:</strong> Knut Nikolai Tønnevold Ugland (t.v.) spilte tidligere på Jerv. Selv om keeperhanskene er lagt på hylla, er han fremdeles sterkt involvert i klubben. Foto: Kristin Ellefsen/Fædrelandsvennen
ENGASJERT: Knut Nikolai Tønnevold Ugland (t.v.) spilte tidligere på Jerv. Selv om keeperhanskene er lagt på hylla, er han fremdeles sterkt involvert i klubben. Foto: Kristin Ellefsen/Fædrelandsvennen Vis mer

Milliardærbondens elleville historie

Han holder en lav profil og blir beskrevet som generøs og jordnær. Ordføreren i Grimstad omtaler ham som «en av oss». Men milliardær Knut Uglands (32) formue er alt annet dagligdags.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sjokkbølger ble sendt gjennom Norges finansverden, da det i sommer ble klart at krafthandler Einar Aas, mannen med landets høyeste inntekt, hadde tapt enorme summer på sin trading. Etter nesten to tiår som en av de mest suksessrike aktørene i et av Europas største kraftmarkeder, var det et kraftig fall i nordiske strømpriser som til slutt ga et økonomisk stup for 47-åringen.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer